SLEVY / AKCE

naše cena 690 Kč (28 EUR)
do košíku:
naše cena 1 190 Kč (48 EUR)
do košíku:
naše cena 899 Kč (36 EUR)
do košíku:

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 299 Kč (12 EUR)
do košíku:
naše cena 899 Kč (36 EUR)
do košíku:

 

čipování motoru

xenonové výbojky

velkoobchodní prodej


Nákup přes telefon

ppl_cp

ANKETA

Byli jste někdy na tuning srazu ?

Ano Ano 28% Ne Ne 25% Ne. ale chtěl bych se zúčastnit ? Ne. ale chtěl bych se zúčastnit ? 24% Ne nic mi to neříká. Ne nic mi to neříká. 24%

NOVINKY

arr3Protiprůvanové ofukyNově jsme rozšířily nabídku o průvanové ofuky pro většinu automobilů a stále jii rozšiřujeme.... arr3LED MARKER ANGEL EYES BMW 40W, H8 NSSC H8 V2 LED Angel Eyes jsou diody, určené pro modely BMW od roku výroby 2007 s ORIGINÁLNÍMI... arr3Ke dni 7.5. 2015Již nabízíme již více jak 15 500 položek !... arr3OSRAM Light Vehicle pro iPhoneNová bezplatná aplikace OSRAM Light Vehicle pro iPhone umožní každému řidiči, kdekoli a kdykoli na... arr3Antiradary a legálnost5.5.2011: Sněmovna schválila zásadní snížení pokut za použití aktivního antiradaru Dlouho očekávaná... arr3Bi-Xenon vs. Halogen VIDEO ... arr3Vyzvedněte si své zboží osobně a ušetříteJste-li z Ostravy nebo z blízkého okolí, můžete si Vaše objednané zboží vyzvednout ve výdejním místě... arr3Nákup po telefonuNákup po telefonu Vyhledejte si zboží, které chcete koupit. Pokud si přejete objednat...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů